Uke 47

Uke 47

På mandag, i morgenstemning, vant Sofia et stor spill av Saks, Stein, Papir. Alle i aulan spilte, og hun var den beste. Hun var veldig glad, og hun hadde på seg en stor, blå, krone.

Mange i NLC hadde det travelt i denne uka, fordi de hadde bogruppekveld på torsdag. De plannet mye, og jobbet sammen for å lage en god kveld.

Bogruppekvelden var kjempe gøy. Først spilte de Limbo i peisestua. Frederik vant, og Evelyn var den andre. Evelyn var trist fordi hun hadde lyst til å spise skokoladeprisen.

Etter Limbo, elevene gikk til aulaen. Der spilte de Duck Duck Goose. Det var veldig spennende, og intenst. I stedet for å spille Duck Duck Goose, noen fra NLC laget en stor haug med madrasser i peisestua. Da hoppet de fra toppen av trappen ned til madrasser. Det var skummelt, med gøy.

Når elevene var ferdig med Duck Duck Goose, begynte de å lage hus med madrasser. Det var så koselig, og de så en film sammen i huset. Filmen var Kung Fu Panda, og det var morsomt. Det var en fin kveld, og alle hadde det gøy.

Også i denne uka, Sofia og Evelyn drepte Frederik og Sara i Mafia. De teipet en bok under stolen hans i matsalen, og når han tok stolen, var han død. De drepte Sara ved å legge en lader i en ketchup flaske. Det var morsomt, og det var en veldig god uke.