Lær deg å improvisere og prøv ut ideer på instrumentet. Samspill, Improvisasjon, hovedinstrument, perkusjon og studio.

Jazz - kontrabass

Samspill og improvisasjon

I samspilltimene får du anledning til å opparbeide ferdigheter og forståelse som trengs for å skape musikk på  sparket, utvikle gehør, analytisk evne og intuisjon. Vi fordyper oss i afro-cubanske og brasilianske stiler og groover, men er også åpne for andre rytmiske genre. Vi jobber med stilforståelse, polyrytmikk og grooves og alle får en innføring i ulike percussionsinstrumenter innen Latin-jazz. 

Vi er fleksible og kan selvsagt etter ønske også jobbe med funk, soul, reggae, fusion, shuffle, swing, bop, modal-jazz m.m. 

Jazz - improvisasjon

Studio og teori

Musikkteori og og hørelære deler vi i to grupper - en gruppe for nybegynnere og en som er rettet mot opptaksprøven til univeritetene og Musikkhøgskolen. Her trener vi på pensum oppgavetyper som du vil få på en opptaksprøve. Forelesninger i jazzhistorie og latinske genre settes din musikkunnskap i perspektiv. 

Vi samarbeider med ”Musikk uten grenser ” om studiearbeid og har noe felles undervisning. Du bør helst ha litt erfaring på ditt instrument. Søknader med demo vurderes først.

Jazz - realbook

Prosjekter

Huskonserter, studioarbeid, turné og jamsessions. Konsert- og seminarbesøk fra artister og forelesere utenfra. Vi samarbeider med UiA, Institutt For Rytmisk Musikk om seminarer, masterclass og praksis og med Sørnorsk Jazzsenterog Agder Latin-jazz.

Cuba med mer

Med perkusjonsundervisning og samspill i latin-jazz (og valgfagene salsa dansog spansk) burde du få utbytte av en spennende studietur til Cuba der livsglede, dans og rytmer er en viktig del av hverdagen.

Vi drar på høsttur til Københavneller Berlin for å sjekke ut konsertog jazzmiljøet i en internasjonal storby.

Jazz- rock - Cuba

Utstyr

Vi har digitalt lydstudio, MIDI/data, PA-anlegg, backline etc. og flere øving-/samspillrom med piano. Vi bruker Sibelius og Logic i undervisningen. Utstyr og rom er tilgjengelige til kl. 22.45.Skolen forbeholder seg retten til å endre fagtilbudet uten forutgående varsel.

Coda

Dette er linja for deg som har ambisjoner om videreutdanning innen musikk, men også for deg som bare ønsker et friår med masse musikk.

Do What You Love, Love What You Do!

Søk Latin jazz - Cuba nå

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS
Personvern