Uke 45

Denne ukens leksjonsplan handlet om å lære om boliger, trafikkregler, måneder, ordenstall, possessiv, sin-si-sitt-sine, genitiv, og ja-jo. Klassen vår hadde også morgensamling denne uken. Både mandag og tirsdag ble brukt på å gå gjennom kursmateriellet og lære om alle klasseplanene og timene våre denne uken.


De neste dagene var stressende for de amerikanske elevene da det var deres kommende valgdag mellom Joe Biden og Donald Trump. Da valgmålingene startet, kom ikke noen av de amerikanske elevene til timen, men de i klassen hadde det bra, og øvde seg på norsk med gøye og morsomme aktiviteter . En av aktivitetene var at vi alle tegnet bilder mens Marianne beskrev plasseringene og fargene på varene på norsk. En annen slik aktivitet var en der vi ga en ball til hverandre og beskrev hvor nær ballen var oss ved å bruke norsk. Hele tiden hadde vi varm kakao og kaffe i tillegg til litt sjokolade. Alt i alt var det en stor stressavlastnings- og lærerik dag.

På torsdag hadde vi alle et seminar i aulaen. Denne ukens var fra en gruppe som heter det blå kors. De gir bevissthet og lærer elevene om alkoholisme og farene ved å konsumere alkohol og andre rusmidler.


Den neste dagen tok hele skolen en tur til et sted som heter "Høyt og Lavt." Og det var fantastisk. Høyt og Lavt var en zipline og taupark hvor alle elevene - i sikkerhetsutstyr - kunne vandre og klatre og zipline gjennom forskjellige løyper. Alle hadde det veldig bra, spesielt meg. Etter aktivitetene og taukurset grillet vi pølser på grill. Den dagen var en flott dag, spesielt etter stresset fra forrige dags amerikanske valg.