Ledige stillinger

Vi søker lærer i europeisk historie og vikarlærer i reiseliv

Agder folkehøgskole ligger i Søgne i Kristiansand kommune. Skolen eies av Agder høgskolelag og er en frilynt folkehøgskole med 18 års aldersgrense. Vi har plass til 120 elever fordelt på linjene Norwegian language and culture, Friluftsliv og fotoreiser, Reiseliv og utvikling, Checkpoint Charlie – en reise i europeisk historie, kunst – kultur, Film og Global utvikling.

Vi søker etter lærer i 100% stilling på linja «Checkpoint Charlie – en reise i europeisk historie»
Linjen «Checkpoint Charlie – en reise i europeisk historie» er ei ny linje på skolen. I linjebeskrivelsen står det bl.a.: «Hva former oss, hvilke historiske hendelser påvirker våre liv? Oppdag din verdensdel gjennom historiske briller, på skolen og på reiser til der det startet».

Vi søker etter en lærer med solid kompetanse innen europeisk historie. Du vil få anledning til å utvikle linja innenfor de rammer skolen setter. Vi ønsker en bærekraftig profil, og linjens turer vil foregå med buss eller tog i Norge og Europa.

Vi søker etter lærer i et årsvikariat i 100% på linja «Reiseliv og utvikling»
Skolen har ledig et årsvikariat som linjelærer på linja «reiseliv og utvikling». Linja preges av faglig bredde, og aktuelle temaer på linja er bl.a.: Turisme og utvikling, hva turismen fører til og hvilke muligheter den gir, ikke bare i fjerne strøk, men også lokalt. Kulturforståelse, bærekraftig turisme og produktutvikling.

På begge linjene søker vi etter en lærer med:
  • Erfaring fra skole eller folkehøgskole (pedagogikk vektlegges)
  • Forståelse for folkehøgskolens egenart
  • Høyere utdannelse innen relevante fag og med stor interesse for tematikken
I tillegg til undervisning på linja inngår noe undervisning på relevante valgfag. En vesentlig del av stillingen er tillagt sosialpedagogisk arbeid da elevene bor på skolen. Skolens ansatte blir en viktig del av elevenes hverdag.

Vi ønsker personer som er fleksible, selvstendige og har kompetanse i undervisning. Personlige egenskaper vektlegges.

Tiltredelse 01.08.2021.

Lønn ifølge overenskomsten på HUK mellom Virke og fagforeningene. Medlemskap i Statens Pensjonskasse.

Kontakt oss for mer informasjon på tlf. 38168200 v/rektor Reidar Nilsen (90959154)
Søknad med CV sendes Agder folkehøgskole på mail kontor@agder.fhs.no.

Søknadsfrist 20.04.221
www.agder.fhs.no