Vi søker driftstekniker/vaktmester

Agder folkehøgskole ligger i Søgne i Kristiansand kommune. Den eies av Agder høgskolelag og er en frilynt skole. Vi har plass til 120 elever fordelt på 8 linjer. Du vil som vaktmester på Agder få ansvar for hele bygningsmassen på ca. 6000 m2, fungere som brannvernleder og være delaktig i vedlikehold. Skoleåret varer fra ca. 20. august til 15. mai. I tillegg driver skolen med utleie til grupper om sommeren.

Vaktmesteren er en viktig del av et skolesamfunn der eleven står i sentrum. Arbeidsoppgavene er varierte og består bl.a. av drift og vedlikehold av skolens bygninger og tekniske installasjoner, samt uteområder. Hovedbygget, som består av skolebygg og internat, stod ferdig i 1973. Vedlikeholdsarbeid og oppgradering av bygget, samt tilrettelegging for forsvarlig drift, er en vesentlig del av arbeidsoppgavene. I tillegg har skolen to eneboliger, et kurssenter og et leilighetsbygg på området. Skolen har to minibusser som er vaktmester sitt ansvarsområde. Vaktmester er rådgiver og rektors samtalepartner i utviklingen av skolens fysiske miljø (utbygginger/vøling).
Skolen har en liten skog i Søgne og hytte i Bykle kommune.

Nødvendige kvalifikasjoner: Relevant yrkesfagutdanning med fagbrev, eventuell vaktmesterskole. Du bør ha erfaring fra drift- og vedlikeholdsarbeid og må ha sertifikat for bil (B1) Skolen har minibusser og det kan bli et krav om sertifikat for minibuss (D1E). Dette vil bli betalt av skolen.

Du må kunne beherske dataverktøy for å drifte skolens styringssystemer for varme og ventilasjon

Vi ser etter deg som er praktisk anlagt og kan løse små og store oppgaver på en rasjonell og effektiv måte. Du må ha gode kommunikasjons- og samarbeidsevner også i møte med skolens elever. Du må kunne jobbe selvstendig og ta egne initiativ og samtidig evne å jobbe sammen med andre. Personlige egenskaper vektlegges.
Vi kan tilby varierte og arbeidsoppgaver i et trivelig, mangfoldig og fargerikt miljø.

Tiltredelse snarest.

Lønn ifølge overenskomsten på HUK området mellom Virke og fagforeningene. Medlemskap i Statens Pensjonskasse.
Kontakt oss for mer informasjon på tlf. 38168200 v/rektor Reidar Nilsen (90959154)
Søknad med cv sendes Agder folkehøgskole på kontor@agder.fhs.no.

Søknadsfrist 10.12.20