NLC Uke 42


13. Oktober
På tirsdag tok vi minibuss inn til Mandal. Sammen med film og kunst linjene, for å se på kino. Vi så Kunstneren og Tyven. Vi likte filmen. Den handlet om en kunstner, som nettopp hadde flyttet til Oslo. Hun hadde en kunstutstilling, med sin egen kunst. Et av maleriene ble stjålet fra utstillingen av tyven. De fant tyven, og arresterte han. Kunstneren ville male tyven til tross for lovbruddet. De former et forhold underveis i filmen, og ender opp med å hjelpe hverandre. Når tyven slipper ut av fengsel, så endrer han på livet sitt. Tyven hjelper kunsteren med sin nye maleri-utstilling. Det var en god slutt.


14. Oktober
På onsdag så pakket vi en stor lunsj, før vi gikk på tur til Donevann/Donevannet. Vi hadde med oss marshmallows, ved, te, og kaffe. Vi ble sluppet av ca 20 minutter unna gapahuket. Vi møtte på en annen klasse, som skulle bruke stedet frem til kl12. Så vi klatret opp til et utsiktspunkt og lagde et lite bål, som vi lagde lunsjen vår på. Sammen med litt kaffe, fordi teen var borte. Helt til den ble funnet i lommen til noen. Etterhvert kom friluftlivsklassen, det var koselig. Så delte vi oss opp, for å ta bilder og nyte utsikten. Imens andre rodde kano, og fisket. På kanoturen så samlet vi alle kanoene til å bli en stor båt, etterfulgt av et kappløp. Det var gøy.

På vei tilbake så plumpet vi i en sump, så alle ble våte på skoene sine :(

17. OktoberIdag så arrangerte vi Agder-lørdag. Vi startet med å samle oss i peisestua for å planlegge kvelden, og delte opp arbeidet i grupper. Hver sin gruppe hadde sin egen lek og et kontinent. Vi kledde oss ut i flyplass-kostymer og hadde lagd plakater, og annet dekor for å sette stemningen. Vi brukte 2 dager på å lage middagen. Vi lagde “butterchicken” på autentisk vis. Til dessert så var det is. Når alle var ferdige med å spise, så samlet vi alle og kontinentene skulle fordeles på de forskjellige lekene. Selvom vi møtte på noen problemer som: overkokt ris, og surr i gruppene så var det godt samarbeid og god stemning