NLC Uke 49

NLC Uke 49

Uke 49, det var to uker før juleferien og alle var spent. På mandag var klassen delt ut til forskjellige klasser. Jeg (Ananda) og Eric var med Global linje. Vi dro til Kristiansand og møtte med Redd Barna. Der fikk vi en presentasjon om hva de gjøre og hvilke land de jobber i. Vi snakket om Indonesia og Mosambik. Etterpå sa vi ‘takk for i dag’ og kjørt hjem til skolen. Senere den dagen, vi bakte sjokolade kjeks til Språktrening. Det var deilig, men vi hadde ett problem: vi hadde bare ett bakepapir. Men, vi klarte oss og lagde circa tretti kjeks til klassen og alle var spent. 

På onsdag hadde vi skkatejakt. Vi delte oss i grupper og løp rundt hele skolen for å finne svarene. Det var vår øvelse for ‘The Amazing Race’ neste år. Det var veldig gøy men litt vanskelig. Da jobbet vi med kapitel 10 i tekstbok ok laget ord med kjeks. Til slutt, vi bygde ting med legoer.

På tirsdag var det lesenatt. Neste uke vi skal til kilden for å se ‘En Julefortelling’ på kilden. Vi leste boka sammen og etterpå spiste vi pizza. Det smakte kjempegodt. 

Siden det var siste helga før ferien, elevrådet planlagt aktiviteter for alle til fredag, lørdag, og søndag. Fredag kveld hadde vi en ‘juleshow’ med danser, sanger, og forskjellige konkurranser. Mange kom med julegenser og den beste genseren vant en pris. Gjennom lørdag og søndag spilte de alle våre favoritt julefilmer på Peisestua eller Aulaen. De hadde et gaveinnpakningsverksted og senere i kvelden, en julebrussmaking. Til slutt, på søndag hadde vi en julequiz og ‘Grab The Mic: Christmas Edition.’ De serverte også gløgg, varm kakao, og pepperkaker hele helga. Det var kjempegøy og vi koste oss :)