Internat med utsikt

Fra internatet ser du utover sørlandsskjærgården og Ny Hellesund. Rett nedenfor internatet ligger Kvernhusvannet. En flott turløype går rundt vannet (ca 3,5km) - velegnet for en joggetur, sopptur eller en søndagstur.

Plass til 110 elever

Internatet har 32 enkeltrom, 30 dobbeltrom og 4 leiligheter hvor 3 og 3 elever bor sammen. Vi bruker også skolens kurssenter. Alle elevene er fordelt på 8 bogrupper.

leilighetene deler 4 elever dusj og toalett.

Hovedinternatet består av 84 sengeplasser. I tillegg brukes skolens kurssenter (populært kalt hotellet) Her er det også bad og toalett på rommene.

På bogruppene prøver vi å blande slik at du møter elever fra alle linjer og av begge kjønn. Det er likevel slik at elever av samme kjønn deler toalett og dusj. Romfordelingen gjøres i uka før skolestart. Har du spesielle behov eller ønsker i forbindelse med romfordelingen, ta kontakt med skolen.

Rommene

Enkeltrommene er ca 9kvm og dobbeltrommene 13 kvm . Sengene måler 80 x 200 og har Jensen rammemadrasser - vi får mye skryt for gode senger. Hver elev har et dobbeltskap, en seksjon med hyller og en seksjon for å henge klær. I tillegg finnes boder for kofferter, ski etc. Ellers er rommene møblert med hyller, skrivebord, stol, vask og speil.

Ta gjerne med deg litt for å gjøre rommet hjemmekoselig.

Fasiliteter

Hele internatet har fiberoptisk Internettforbindelse. Hver av de 7 bogruppene har et kjøkken med komfyr, kjøleskap og en del kjøkkenutstyr. Disse er åpne fram til kl. 23:00. Hver etasje har internatstuer med TV.

Søk skolen nå